Tgrt Haber

Ağrı’da duruşmadan çıkan avukat saldırıya uğradı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Ekim 2022 07:06 - Güncelleme : 20 Ekim 2022 07:11

Ağrı’da adalet sarayında görülen bir davada duruşma salonundan çıkan Avukat Kenan Narboğa dava tarafı yakınlarınca darp edildi. Saldırı sonrasında olayla ilgilisi olan 3 kişiden 2’si ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken 1 kişi ise gözaltına alındı.

Ağrı’nın  Doğubeyazt ilçesinde meydana gelen olayda dava sonrası salondan çıkan  Avukat Kenan Narboğa dava tarafı yakınlarınca saldırıya uğradı. Avukat yaşananlar sonrasında vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanırken Doğubayazıt Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesinde de aynı olayla ilgili bir kez daha  saldırıya uğradı.

3 KİŞİ ARANIYOR

Saldırı​ sonrasında olayla ilgisi olduğu tespit edilip gözaltına alınan 3 kişiden 2’si ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, 1 kişinin ise halen gözaltında tutulduğu öğrenildi. Firar eden 3 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

AĞRI​ BAROSU SALDIRIYI KINADI

Avukat Narboğa’ya yönelik yapılan saldırıyı haber aldıktan sonra Doğubayazıt Adalet Sarayı önünde bir araya gelen Ağrı Barosuna kayıtlı avukatlar, yaptıkları basın açıklaması ile saldırıyı kınadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Murat30 Ekim 2022 23:17

Avkan Kenan narboğa dolaşır dir kardeşler millet mülkiyet araba saliyoryir paras alır dava aciyorlar

Sonraki Haber Yükleniyor...