Tgrt Haber

Ağrı’daki kazada hayatını kaybeden Ebrar Tatlı’nın hikayesi yürek burktu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Sabah
10 Kasım 2022 08:15 - Güncelleme : 10 Kasım 2022 08:24
Ağrı’daki kazada hayatını kaybeden Ebrar Tatlı’nın hikayesi yürek burktu

Ağrı’da yolcu otobüsü, TIR ve kamyonun karıştığı kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 8’e yükseldi. Yaşanan kazada hayatını kaybeden 18 yaşındaki Ebrar Tatlı’nın hikayesi ise yürekleri burktu. Köyde yaşayan genç kızın üniversite sınava hazırlanmak için ağabeylerin yanına İstanbul’a gitmek üzere otobüse bindiği öğrenildi.

Ağrı’nın Tutakilçesinde meydana gelen kazada yolcu otobüsü TIR​ ve yan yatan şeker pancarı yüklü kamyona çarptı. Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesi ile yangın söndürülürken feci kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 8’e yükseldi. Trabzon’da gerçekleştirilen DNA testlerinin ardından hayatını kaybedenlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi.

EBRAR’IN ÜNİVERSİTE HAYALİ YARIM KALDI

Yaşanan feci kazada hayatını kaybeden 18 yaşındaki Ebrar Tatlı’nın hikayesi ise yürekleri burktu. Ağrı’nın Patnos ilçesinde bağlı bir köyde yaşayan genç kızın lise eğitimini bitirdiği ve üniversite hazırlığında olduğu öğrenildi.

Hayatında hiç Patnos’un dışına çıkmayan genç kız İstanbul’da yaşayan ağabeylerinin çağırması üzerine üniversiteye hazırlanmak için İstanbul’a gitmek üzere otobüse bindiği ortaya çıktı. 

Ağrı’daki kazada hayatını kaybeden Ebrar Tatlı’nın hikayesi yürek burktu

Kaynak: Sabah

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yahya NARMAN11 Kasım 2022 19:52

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Sonraki Haber Yükleniyor...