Tgrt Haber

Ağrı'dan acı haber geldi! Yol çalışması faciaya dönüştü: 4 kişinin cesedine ulaşıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Aralık 2023 15:30 - Güncelleme : 25 Aralık 2023 15:42

Ağrı'da kar yağışı nedeniyle kapanan yolu açma çalışmasına katılan iş makinesi uçuruma yuvalanmıştı. Faciaya dönüşen olayda, araçta bulunan 4 kişinin de cansız bedeni bulundu.

Ağrı​'nın Taşlıçay ilçesinde yaşanan olayda; koyunlarının kaybolması üzerine vaatandaşlar ekiplerden yardım istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile İl Özel İdaresinin iş makineleri köye sevk edildi.

KEPÇE​ UÇURUMA YUVARLANDI

Kar ve tipi nedeniyle kapanan mezra yolunda ekipler ilerleyemedi. Bu sırada yol açma çalışması yapan Necati Şen'in kullandığı ve içinde 3 vatandaşın bulunduğu İl Özel İdaresine ait kepçe uçuruma yuvarlandı.

Bölgeye sevk edilen UMKE, jandarma ile arama kurtarma ekipleri arama çalışması başlattı. İş makinesine ulaşan ekipler, ağır yaralanan iş makinesi operatörü Şen'i, sedyeyle yaklaşık 500 metre taşıyarak, düzlük alanda bekleyen paletli ambulansa taşıdı.

Ağrı'dan acı haber geldi! Yol çalışması faciaya dönüştü: 4 kişinin cesedine ulaşıldı

4 KİŞİNİN DE CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Ağır yaralanan ve Taşlıçay Devlet Hastanesine kaldırılan Şen, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gece olumsuz hava koşulları nedeniyle ara verilen kayıp 3 kişiyi arama çalışmalarına ise sabah devam edildi.

Ekiplerce yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda, Raif Aydın, Yasin Taşdemir ve güvenlik korucusu olduğu öğrenilen Mustafa Taşdemir'in cansız bedenlerine ulaşıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...