Tgrt Haber

Ahıra süt sağmaya gitti, cansız bedeni çıkarıldı! Ablasının çığlıkları herkesi dehşete düşürdü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ekim 2022 11:46 - Güncelleme : 27 Ekim 2022 12:02
Ahıra süt sağmaya gitti, cansız bedeni çıkarıldı! Ablasının çığlıkları herkesi dehşete düşürdü

Adana’da 15 yaşındaki lise öğrencisi Nursel Momyak, sabahın erken saatlerinde süt sağmak için gittiği ahırda akıma kapılarak feci şekilde hayatını kaybetti.

Adana​'da sabahın erken saatlerinde 16 yaşındaki Nursel Momyak, süt sağmak için ablası Perinaz İpek ile birlikte bahçedeki ahıra indi. Karanlık nedeniyle ablası, Nursel’den uzatma kablosuna bağlı lambayı açmasını istedi.

LAMBAYI AÇMAK İSTERKEN AKIMA KAPILDI

Lambayı eline alıp açmaya çalışan kız akıma kapıldı. Ablasının kabloyu prizden çekmesiyle kız çocuğu yere yığıldı. İpek’in çığlıklarına uyanan ev sakinleri, yerde hareketsiz yatan Nursel’i otomobille Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.  Tedaviye alınan Nursel Momyak, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Ahıra süt sağmaya gitti, cansız bedeni çıkarıldı! Ablasının çığlıkları herkesi dehşete düşürdü

"BUGÜN SINAVI VARDI GECE BOYUNCA DERS ÇALIŞMIŞTI"

Nursel Momyak’ın yengesi, “Sabaha karşı ablasıyla birlikte süt sağmak için inmiş. Lambayı açarken akıma kapılmış. Ablası da kurtarmak için tutmuş ama hemen uzatma kablosunu prizden çekmiş. Kurtaramadılar. Bugün okulda sınavı vardı. Gece boyunca ders çalışmıştı. Çok iyi bir öğrenciydi” diye konuştu.

Nursel Momyak’ın cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet 28 Ekim 2022 22:09

Dandik dundik uzatma kablolarından ne zaman vazgeçeceğiz? Tedbir niye uğramaz bizim topluma?

Salih27 Ekim 2022 19:19

ALLAH CC RAHMET EYLESİN AİLESİNE SABIRLAR VERSİN RABBİM ECEL İŞTE BİRŞEY BAHANE OLACAK YA GENÇ YAŞTA GİTMESİ ÜZÜYOR İNSANI

Sonraki Haber Yükleniyor...