Tgrt Haber

Ahırdan gelen sesleri duydu, gördüğü manzara karşısında hayrete düştü

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Ekim 2024 12:21 - Güncelleme : 02 Ekim 2024 12:23
Ahırdan gelen sesleri duydu, gördüğü manzara karşısında hayrete düştü

Yozgat'ta hayvancılıkla uğraşan Mehmet Polat, hayvanlarından gelen sesleri duyunca hemen ahıra koştu. Gördüğü manzara karşısında şoke olan Polat, "25 yıldır hayvancılıkla uğraşıyorum, ilk defa böyle bir şey gördüm" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Yozgat​'ın Çekerek ilçesine bağlı Beyyurdu köyünde yaşayan hayvancılık​ ile uğraşan Mehmet Polat, ahırdan gelen sesler üzerine hemen hayvanlarının yanına koştu. İlginç seslerin geldiği ahıra girdiğinde şaşkına dönen Polat, yeni doğan buzağıyı gördü. Hayvana yaklaştığında kafa yapısının farklı olduğunu gören Polat, o anları kaydetti. Buzağının yumru gibi gözüken kafasında kemiklerin oluşmadığı görüldü. Ahırdan gelen sesleri duydu, gördüğü manzara karşısında hayrete düştü - 1. Resim


"ÇOK FARKLI BİR HAYVAN"

Buzağıyı gördüğünde irkildiğini ifade eden Mehmet Polat, “Dün akşam vahim bir olay başımıza geldi. İneğim gebeydi, gelip gidip kontrol ediyorduk. Son kontrolümüzde inek doğum yaptı, biz de yardım ettik. Hayvan çok değişik bir şekilde doğdu. İlk başta ürperdik, kafası çok değişik bir şeydi. Korktum veterineri aradım. Veteriner de aşıdan dolayı olabileceğini söyledi. Sonuç nasıl olur bilemiyorum. Aşının bozuk olabileceğinden veya anne karnında kızamık hastalığından dolayı da olabileceğini söylüyor.Ahırdan gelen sesleri duydu, gördüğü manzara karşısında hayrete düştü - 2. Resim

Tam teşhis konulamadı. Çene büyümemiş, ağzı doberman köpekleri gibiydi, dili ağzına sığmıyordu, burnu yanağındaydı. Çok değişik bir şeydi, kafa top gibiydi. Kafasının üstü pamuk gibiydi, demek ki beyin oluşmamış. Çok farklı bir hayvandı. Yaklaşık 25 yıldır hayvancılıkla uğraşıyorum, ilk defa böyle bir şey gördüm. Hayvanların doğum esnasında çok bulundum ama böyle bir şeyle hiç karşılaşmadık” diye konuştu.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İnsanlar 2 Ekim 2024 13:02

Vay canına bu kadar şoke eden bir durum mu ola bilir

Sonraki Haber Yükleniyor...