Tgrt Haber

Aile boyu sahte alkol üretimine jandarma darbesi: Baba ve 2 oğlu gözaltında

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Aralık 2022 11:02 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 11:13
Aile boyu sahte alkol üretimine jandarma darbesi: Baba ve 2 oğlu gözaltında

Yılbaşı öncesi Türkiye genelinde sahte alkol üretimine yönelik operasyonlara hız kesmeden devam ediliyor. En son Aksaray'da sahte alkol üretimi yaptığı tespit edilen baba ve 2 oğlunu kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Yılbaşı öncesi Türkiye​ genelinde sahte alkol üretimine yönelik operasyonlara hız kazandırıldı. Sahte alkol üretimi ve satışına yönelik yürütülen çalışmalarda Türkiye genelinde yüzlerce kişi gözlatına alındı. En son Aksaray​ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, 3 kişnin sahte alkol üretimi yaptığını tespit etti.

Yunus A. (39), Sedat A. (33), Rıza A. (72) isimli baba ve 2 oğlunu takibe alan jandarma KOM ve Güzelyurt İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri bir süre yapılan teknik ve fiziksel takibin ardından yeterli delil ve bulgularla operasyon için düğmeye bastı.

BABA VE 2 OĞLU GÖZLATINDA

İlçede 3 ayrı adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda baba ve 2 oğlu yakalanarak gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda 70 litre sahte alkol, 1 adet kuru sıkı tabanca ve şarjörü, 1 adet metal el detektörü ve 5 adet 7,65 mm tabanca fişeği ele geçirildi. Olayla ilgili tahkikat başlatılırken baba ve oğulları sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...