Tgrt Haber

Ailesini katledip intihar girişiminde bulunmuştu... Tedavi gördüğü hastanede öldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Ağustos 2023 08:26 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 08:46
Ailesini katledip intihar girişiminde bulunmuştu... Tedavi gördüğü hastanede öldü

Adana’da uyuşturucu bağımlısı Burak Y, ağabeyini ve 6 yaşındaki yeğenini öldürüp, 4 kişiyi yaralandıktan sonra intihar girişiminde bulunmuştu... Katil zanlısı bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz günlerde Adana​'nın Yüreğir​ ilçesinde meydana gelen olay Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü... Uyuşturucu bağımlısı Burak Y. (29), akşam yemeği sırasında tartıştığı ailesine kurşun yağmuruna tutup, daha sonrasında ise kendisini tabancayla başından vurmuştu.

AĞABEYİ VE YEĞENİ KURTARILAMADI

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralıları kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı. Katil zanlısının ağabeyi Hüseyin Y. ve 6 yaşındaki yeğeni Yağmur Y. tüm müdahalelere rağmen kutarılamayarak hayatını kaybetti.

Katliamın ardından intihar girişiminde bulunan Burak Y. de bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Şüphelinin cesedi Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...