Tgrt Haber

Anne ve babasını oy kullanmaya götüren iş insanı okul önünde can verdi 

14 May 2023 16:18 - Güncelleme : 14 May 2023 16:24
Anne ve babasını oy kullanmaya götüren iş insanı okul önünde can verdi 

Türkiye sandık başına akın akın giderken günün acı haberi Manisa'dan geldi. Akhisarspor’un eski yönetim kurulu üyelerinden iş adamı Zafer Leblebici, Akhisar'da oy kullanan anne ve babasını okulun önünde beklerken kalp krizi geçirdi. Leblebici, olay yerinde hayatını kaybederken ailesi aldıkları acı haberle büyük üzüntü yaşadı. 

Dünyanın yakından takip ettiği, 2023 yılının en önemli olaylarından biri olarak gösterilen 14 Mayıs seçimleri için milyonlarca vatandaş sandık başına gitti. Kritik seçimlerde milyonlarca vatandaşlar gibi Cumhurbaşkanı adayları da sandık başına giderek oyunu kullanırken gün acı haberi Manisa​'dan geldi. 

Manisa'nın Akhisar​ ilçesi Seyitahmet Mahallesi’nde ikamet eden  iş insanı Zafer Leblebici, (48) oy kullanmaları için anne ve babasını Şehit Hasan Acar Ortaokuluna götürdü. Ailesini dışarıda arabanın içinde bekleyen Leblebici bir anda fenalaştı. Çevredekiler durumu fark edince 112 Acil'i arayıp yardım çağırdı. 

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. İlk incelemelere göre kalp krizi​ geçirdiği tespit edilen merhumun kesin ölüm sebebi Adli Tıp Kurumunda yapılacak otopsi ile ortaya çıkacak. 

ACI HABERİ OY KULLANDIKTAN SONRA ALDILAR

Bu arada, oylarını attıktan sonra dışarı çıkan anne ve baba, oğullarının acı haberiyle sarsıldı. Yaşlı çift uzun süre gözyaşı döktü. 

Öte yandan, Akhisarspor’un eski yönetim kurulu üyesi olan Zafer Leblebici, yarın Hilaliye Camii'nden öğle vaktine müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

 

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...