Tgrt Haber

AJet uçağında yolcular adeta çıldırdı: Fenalık geçirenler oldu, bağrışmalar yükseldi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 May 2024 09:57 - Güncelleme : 14 May 2024 10:52

İstanbul-Elazığ seferini yapması planlanan Türk Hava Yolları'nın (THY) alt şirketi AJet, onlarca yolcuyu uçağın içinde saatlerce bekletti. Havasızlıktan dolayı oldukça zor anlar yaşayan yolcular, duruma tepki gösterdi.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Elazığ​'a gitmesi planlanan Türk Hava Yolları​'nın şirketi AJet​'in uçağı, yolcuların uçağa alınmasından sonra bir türlü havalanmadı.

FENALIK GEÇİRENLER OLDU

Yaklaşık 2.5 saat boyunca uçakta bekleyen yolculardan bir süre sonra tepki sesleri yükselmeye başladı. Havasızlık nedeniyle zor anlar yaşayan yolcular, uçağın içinin havasız kaldıklarını ve bazı insanların da fenalık geçirdiğini söyledi.

AJet uçağında yolcular adeta çıldırdı: Fenalık geçirenler oldu - 1. Resim

O KADAR SÜRE BEKLETİP, BAŞKA UÇAĞA ALDILAR

Saat 22.50’de uçması gereken uçağın neden zamanında kalkmadığına dair açıklama yapılmadı. Yaklaşık 2.5 saatin sonunda uçakta bulunan yolcular indirilerek başka uçağa bindirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...