Tgrt Haber

AK Parti Filistin’in Bağımsızlık Günü’nü kutladı: Haklı davayı savunmaya devam edeceğiz

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: TGRT Haber, Anadolu Ajansı
15 Kasım 2023 16:04 - Güncelleme : 15 Kasım 2023 16:12
AK Parti Filistin’in Bağımsızlık Günü’nü kutladı: Haklı davayı savunmaya devam edeceğiz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin’in Bağımsızlık Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Çelik, "Filistinli kardeşlerimizi desteklemeye ve Filistin'in haklı davasını savunmaya devam edeceğiz." dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 15 Kasım 1988'de bağımsızlığını ilan eden Filistin’in Bağımsızlık Günü​ nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Çelik, Filistin'in haklı davasını savunmaya devam edeceklerini söyledi.

Filistin’in bağımsızlığının 35. yıl dönümü İsrail’in Gazze’ye yönelik kara ve hava harekatları içerisinde kutlanıyor. Cezayir'de toplanan Filistin Ulusal Konseyi, 15 Kasım 1988 günü bağımsız Filistin devletini ilan etti. Filistin halkına bağımsızlık mücadelesinde en büyük siyasi desteği veren Türkiye​ oldu. Türk liderler yeni devleti aynı gün tanıyan ülkelerden biri olarak tarihe geçti.

AK Parti Filistin'in bağımsızlık gününü kutladı.

“FİLİSTİN'İN HAKLI DAVASINI SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 15 Kasım 1988'de bağımsızlığını ilan eden Filistin’in Bağımsızlık Günü’nü kutladı. Çelik yayımladığı sosyal medya mesajında şu ifadelere yer verdi:

"15 Kasım 1988'de bağımsızlığını ilan eden kardeş Filistin’in Bağımsızlık Gününü kutluyoruz. Bağımsızlık mücadelesinde Filistinli kardeşlerimizin yanında durduğumuzu bir kez daha ilan ediyoruz. Filistinli kardeşlerimizi desteklemeye ve Filistin'in haklı davasını savunmaya devam edeceğiz."

https://twitter.com/omerrcelik/status/1724766379436339446

Kaynak: TGRT Haber, Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...