Tgrt Haber

AK Parti seçim standı önünde arbede!

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Mart 2024 15:19 - Güncelleme : 13 Mart 2024 16:56

Şişli'de AK Parti seçim standı önünde ortalık bir anda karıştı. Yoldan geçen bir kadın partinin afiş ve bayrağını yırtarken başka bir kadın ise görevlilere saldırdı.

Şişli​'de 24 Şubat'ta meydana gelen olay AK Parti​'nin Cevahir Alışveriş Merkezi önündeki standında yaşandı.

İddiaya göre, AK Parti seçim standının önünden geçen bir kadın, stantta bulunan partinin bayrağını ve afişini yırttı. Bunun üzerine stantta görevli Yakup Korkut ve Ercan Koç kadına tepki gösterdi. Kadın ve görevliler arasında tartışma çıktı.

GÖREVLİLERİ DARP ETTİ, BAYRAĞI YIRTTI

Yaşanan arbede esnasında kendini avukat olarak tanıtan Pınar A. ise görevlilerden birini darp ederek, partinin bayrağını yırttı. Yaşanan tartışma sonrası çevredeki vatandaşlar olay yerinde toplandı.

O esnada ilk bayrağı yırtan Selin T., olay yerinden ayrıldı. Görevliye saldıran Pınar A. ise yoldan geçen taksiye binerek uzaklaşmak istedi. Görevliler taksinin önüne geçerek kadının gitmesini engelledi ve polise ihbarda bulundu. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, 2 kadını Şişli Polis Merkezi’ne götürdü.

STANT GÖREVLİLERİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Stant görevlileri, Selin T.'den AK Parti’ye ait afişi ve bayrağı yırtması, Pınar A.'dan ise fiziki darp ve mala zarar verme suçlarından şikayetçi oldu.

İnceleme başlatan polis ekipleri, olayın gerçekleştiği yolun karşısında AK Parti’ye ait yırtılmış afiş ve bayrak ele geçirdi. Ekipler tarafından Selin T. de yakalanarak emniyete götürüldü.

Selin T. hakkında ‘mala zarar verme’, Pınar A. hakkında ise ‘kasten yaralama ve mala zarar verme’ suçlarından işlem başlatıldı.
Stant tanıtım sorumlusu Kaan Tuğcu da şüphelilerden şikayetçi oldu.

Öte yandan, stant görevlisinin darp edilmesi ve bayrakların yırtılmasının ardından çıkan arbedeyi bir vatandaş cep telefonu kamerası ile görüntüledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...