Tgrt Haber

AK Partili Ömer Çelik'ten İsveç'teki alçak eyleme tepki: Nefrete nefretle karşılık verilmez

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: TGRT Haber
22 Ocak 2023 12:34 - Güncelleme : 22 Ocak 2023 12:52
AK Partili Ömer Çelik'ten İsveç'teki alçak eyleme tepki: Nefrete nefretle karşılık verilmez

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakılarak gerçekleştirilen alçak eyleme tepki gösterdi. Çelik, "Nefrete nefretle karşılık verilmez. Nefrete karşı, insan onuruna daha çok sahip çıkarak cevap vermeye devam edeceğiz. İnsanlık suçlarına en iyi cevap, insan onuru temelinde daha büyük dayanışma oluşturmaktır" diye konuştu.

AK Parti​ Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç​'te infial oluşturan Kur'an-ı Kerim​'in yakılması eylemine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından tweet paylaşımları yapan Çelik, "Nefrete nefretle karşılık verilmez. Nefrete karşı, insan onuruna daha çok sahip çıkarak cevap vermeye devam edeceğiz. İnsanlık suçlarına en iyi cevap, insan onuru temelinde daha büyük dayanışma oluşturmaktır" ifadelerine yer verdi.

"ORTAK MÜCADELE ZEMİNLERİNİ GÜÇLENDİRMELİYİZ"

Çelik, "Nefret siyaseti ve faşizm tüm insanlığı tehdit ediyor. Kuran-ı Kerim’e saldıranlar başka dinlerin kutsallarına da düşmanlar. Faşizme ve nefret siyasetine karşı insanlık temelinde büyük bir dayanışma oluşturmalıyız. Ortak mücadele zeminlerini güçlendirmeliyiz" dedi.

https://twitter.com/omerrcelik/status/1617089381059239937

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...