Tgrt Haber

AK Parti'den tekbir karşıtlarına tepki: Allahu Ekber demeye devam edeceğiz

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
15 Şubat 2023 20:31 - Güncelleme : 15 Şubat 2023 20:40
AK Parti'den tekbir karşıtlarına tepki: Allahu Ekber demeye devam edeceğiz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kahramanmaraş merkezli ve Türkiye'nin Güney'inde büyük bir yıkıma neden olan depremle ilgili basın toplantısı gerçekleştirdi. Sosyal medyada provokasyonlara tepki gösteren Çelik, "Tekbir getirmeye devam edeceğiz" dedi. 

AK Parti​ Sözcüsü Ömer Çelik, Partisinin MYK toplantısının ardından konuştu. "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Elazığ​, depremden etkilenmesi bakımından 11'inci il olarak afet bölgesi olarak değerlendirilecektir" diyen Çelik, sosyal medyada çıkan provokasyonlara sert tepki gösterirken depremzedelerin enkaz altından çıktıkları anda tekbir getiren vatandaşlara karşı çıkan eleştirilerin yersiz olduğunu söyledi. 

"TEKBİR GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Arama kurtarma çalışmaları sırasında vatandaşların tekbir getirmesi hakkında konuşan Çelik, "Çeşitli arama-kurtarma ekiplerinin tekbir getirmesiyle ilgili eleştiriler yapılıyor. Her canımız kurtulduğunda tekbir getirmeye devam edeceğiz" dedi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BÖLGEYE TEKRAR GİDECEK

Ömer Çelik'ten sosyal medyada yapılan provokasyonlara sert tepki geldi. Çelik, "Bunlar iç çatışma çıkarmaya çalışan vahşi yaklaşımlar" dedi.

"Her ne kadar siyaset yapılmasın diyenler neredeyse miting yapar gibi miting siyaseti yapar gibisinden yaptıklarına vereceğimiz cevaplar var. Pek çok propaganda da yapılıyor. Bu kadar büyük afet karşısında ki uluslararası yardım faaliyetinde bulunduğumuz afettir. Dünyada yaklaşık 100 ülkeden yardım talebimize cevap verilmiştir

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...