Tgrt Haber

AK Partili çocuğa "İtlere ekmek satmıyoruz" demişti! O fırıncının dükkanı mühürlendi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
30 May 2023 11:57 - Güncelleme : 30 May 2023 13:19

İstanbul'da bir fırından ekmek almaya giden çocuğa, "AK Partili" olduğu gerekçesiyle küfürler savurup elindeki bıçağı fırlatan fırıncının dükkanı mühürlendi ve çalışma ruhsatı iptal edildi.

İstanbul​'un Sultangazi​ ilçesinde bir fırıncının küçük çocuğa insanlık dışı muamalesi sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Fırına ekmek almaya giden çocuk​, "Reis" diye bağırdığı ve AK Partili olduğu gerekçesiyle iş yeri sahibinin ağır hakaretlerinee maruz kalmış ve dükkandan kovulmuştu.

"İTLERE EKMEK SATMIYORUZ" DİYE BAĞIRDI

Çocuğun yakınlarıyla birlikte tekrar fıran giderek tepki göstermesi üzerine bu kez eline bıçak alan işletme sahibi, ağza alınmayacak küfürler savurdu. Çocuğu, "İtlere ekmek satmıyoruz" diyerek kovan ve elindeki bıçağı fırlatan fırıncının gözü dönmüş tavırları bir cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Yayşananların ardından olay polise intikal ederken fırıncı​ hakkında dava açılacağı belirtildi.

ÇALIŞMA RUHSATI ELİNDEN ALINDI

Diğer yandan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun olaya hemen müdahale ederek hakkında inceleme başlattığını bildidi. Yapılan inceleme sonrasında, ruhsata aykırılıklar tespit edilen fırın bugün mühürlendi ve şahsın iş yeri açma ve çalışma ruhsatı iptal edildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...