Tgrt Haber

AK Partili Hayati Yazıcı'nın acı günü: Annesi vefat etti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
20 Temmuz 2023 08:57 - Güncelleme : 20 Temmuz 2023 10:03
AK Partili Hayati Yazıcı'nın acı günü: Annesi vefat etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, 96 yaşındaki annesi Fatma Yazıcı'nın vefat haberiyle yıkıldı.

AK Parti​ Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın annesi Fatma Yazıcı, 96 yaşında hayata gözlerini yumdu. İstanbul'da vefat ettiği öğrenilenen Fatma Yazıcı'nın 21 Temmuz'da cuma namazına müteakip Eyüp Sultan Camii'nde kılınacak cenaze​ namazının ardından Eyüp Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Fatma Yazıcı’nın vefatı sonrası çok sayıda bakan ve milletvekili, Fatma Yazıcı için sosyal medyadan taziye mesajı paylaştı.

BAKAN KOCA'DAN TAZİYE MESAJ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından paylaşım yaparak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı’nın annesinin hayatını kaybettiğini açıkladı ve başsağlığı diledi.

Bakan Koca yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hayati Yazıcı’nın annesi Fatma Hanım hayata veda etti. Kendisine Allah’tan rahmet; kıymetli arkadaşımız Hayati Bey'e, ailesine ve dostlarına sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun"

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1681707963872837649

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ da yaptığı paylaşımda, "Hayati Yazıcı’ının vefat eden muhterem annesi Fatma Yazıcı Hanımefendiye Allah’tan rahmet,Değerli Başkanıma ve ailesine başsağlığı,sabır diliyorum. Rabbim mağfireti ile muamele eylesin. Mekanı cennet,makâmı âlî olsun,inşallah" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...