Tgrt Haber

AK Partili vekil adayı feci trafik kazasında ilk müdahaleyi yaptı

Editör: Burak Kaya / Kaynak: İHA
17 Nisan 2023 14:48 - Güncelleme : 17 Nisan 2023 15:07
AK Partili vekil adayı feci trafik kazasında ilk müdahaleyi yaptı

AK Parti'den Afyonkarahisar vekil adayı Dr. Hasan Kaya, seçim gezisinde yolda gördüğü kazaya müdahale etmek için konvoyunu durdurdu. Yaralıya kalp masajı ve suni teneffüs yapan Hasan Kaya'nın müdahale ettiği yaralı maalesef kurtarılamadı.

Afyonkarahisar​'dan AK Partili vekil adayı Dr. Hasan Kaya seçim gezisi esnasında yolda feci bir kazaya tanık oldu. İki aracın karıştığı kazayı görünce aracından inip ilk yardım gerçekleştiren Kaya'nın müdahale ettiği yaralı ne yazık ki yaşamını yitirdi.

AK PARTİLİ ADAY KONVOYUNU DURDURUP YARALIYA MÜDAHALE ETTİ

Olay, Afyonkarahisar-Antalya karayolunun 50. kilometresinde Çiğiltepe Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgeye seçim gezisine giden Arslan, iki aracın karıştığı trafik kazasını görünce konvoyunu durdurarak yardıma koştu.

Dr. Arslan, çarptıktan sora bariyerlere vurarak durabilen ve ikiye bölünün araçtaki yaralıları çıkarıp ardından araç içerisinde sıkışan ve durumu ciddi olan bir yaralıya 112 Acil servis ekipleri gelinceye kadar müdahale etti. Arslan, ismi öğrenilmeyen yaralıya suni teneffüs yapıp, ardından kalp masajı yaparak hayatta kalmasını sağladı. Daha sonra bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ekipmanlarını alan Arslan, yaralıya müdahaleye devam edip, sonrasında ambulansa konulmasına yardımcı oldu.

AK Partili vekil adayı feci trafik kazasında ilk müdahaleyi yaptı

YAŞAMINI YİTİRDİ

Dr. Hasan Arslan'ın ilk yardım yaptığı Elmas Ulucan isimli yaralı 112 Acil Sağlık ekiplerinin gelmesinin ardından ambulans ile Sandıklı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak Ulucan müdahalelere rağmen hayata tutunamayarak yaşamını kaybetti.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...