Tgrt Haber

AK Parti'nin acı kaybı: Eski milletvekili Tahir Öztürk hayatını kaybetti

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: TGRT Haber
03 Ekim 2023 23:19 - Güncelleme : 03 Ekim 2023 23:23
AK Parti'nin acı kaybı: Eski milletvekili Tahir Öztürk hayatını kaybetti

AK Parti 23 ve 26. Dönem Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Öztürk için yayınladığı taziye mesajında "Merhum milletvekilimize Allah’tan rahmet diliyor, ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun" dedi.

Eski AK PartiElazığ​ Milletvekili Tahir Öztürk 73 yaşında vefat etti. Edinilen bilgiye göre, 23. ve 26. dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Öztürk, Bilkent Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Elazığ'da 2 Haziran 1950'de dünyaya gelen Öztürk, Marmara Üniversitesi​ İşletme Bölümü'nü bitirdi.

Öztürk, özel sektörde kurucu üyelik ve yönetim kurulu üyelikleri yaptı, 3 dönem Anavatan Partisi Elazığ İl Başkanlığı, 1 dönem Merkez İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Elazığ İzzet Paşa Vakfı Kurucu Üyesi olan Öztürk, İhsaniye Camii Derneğinin 2. başkanlığını yaptı.

Öztürk, 23. ve 26. dönemde Elazığ Milletvekili seçildi, KİT Komisyonu, Madencilik Araştırma Komisyonu ve Küresel Isınma Araştırma Komisyonu üyeliklerinde bulundu.

Tahir Öztürk, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Tevfik Karslioglu 4 Ekim 2023 12:30

Allah Rahmet etsin.Mekani Cennet olsun.

Sonraki Haber Yükleniyor...