Tgrt Haber

AK Parti'nin 23 Nisan videosu Yunanistan'ı korkuttu!

25 Nisan 2023 18:40 - Güncelleme : 25 Nisan 2023 18:49
AK Parti'nin 23 Nisan videosu Yunanistan'ı korkuttu!

Yunanistan'ın önde gelen gazetelerinden olan Ta Nea, AK Parti'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na ilişkin yaptığı videoyu haberleştirdi. Haberde "Erdoğan, 'Mavi Vatan' doktrinini yeniden gündeme getirerek anlatıyı tekrar değiştiriyor" ifadelerine yer verilirken Midilli, Sakız, Sisam, İstanköy adalarının yer almasına dikkat çekildi. 

Türkiye​'nin 'Mavi Vatan' politikaları komşuda rahatsızlığa sebep oldu. Doğu Akdeniz​'de önüne çıkarılmak istenen engellere rağmen yolunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye'nin kararlı duruşu, Yunanistan​ gazetelerini süsledi! 

Yunan basınının önde gelen gazetesi Ta Nea, "Erdoğan, 'Mavi Vatan' doktrinini yeniden gündeme getirerek anlatıyı tekrar değiştiriyor" satırlarına yer verdi. 

https://twitter.com/Akparti/status/1649835462843060225

"ADALAR TÜRK AYININ ALTINDA GÖRÜNÜYOR"

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili AK Parti'nin hazırladığı videoya dikkat çekilen haberde, "Özellikle Midilli, Sakız, Sisam, İstanköy adaları ve Batı Trakya, seçim öncesinde Türk ayının altında görünüyor. Türk bayrağının yer aldığı 108 saniyelik reklam, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle AK Parti'nin sosyal medya hesabına yüklendi" ifadelerine yer verildi. 

Görüntülerden sonra Atina'nın, Ankara'ya mesaj göndererek Türkiye'de güdülen politikanın iki ülkenin diyaloğu haline gelmeyeceği ifade edildi.

 

AK Parti'nin 23 Nisan videosu Yunanistan'ı korkuttu!

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Temsilcisi Giorgos Arnaoutis, şunları söyledi: 

Pozisyonlarımız biliniyor. Türkiye'deki iç siyasi çekişmenin Yunanistan ile Türkiye arasında kamusal diyaloğa dönüşmesine izin vermeyeceğiz. 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...