Tgrt Haber

Akaryakıt istasyonlarındaki tuvaletlerde paralı dönem: Giriş ücretli oldu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
02 Şubat 2023 10:30 - Güncelleme : 02 Şubat 2023 11:12
Akaryakıt istasyonlarındaki tuvaletlerde paralı dönem: Giriş ücretli oldu

İstanbul'da akaryakıt istasyonlarındaki tuvaletlerde ücretli dönem başladı. Bazı istasyonlarda tuvalet girişlerine turnike yerleştirildiği görüldü. Yakıt alan müşterilere tuvalet ücretsiz olsa da uygulama vatandaşlardan tepki çekti.

İstanbul​'da bazı akaryakıt istasyonlarında yeni bir uygulama hayata geçirildi. Bazı işletmeler, istasyondaki tuvaletlere giriş için ücret​ almaya başladı.

Sarıyer, Bahçelievler ve Beşiktaş gibi ilçelerdeki bazı akaryakıt istasyonları; tuvaletlerinin girişlerine turnikeler koydu. Bazı istasyonlar, tepki çeken uygulama nedeniyle geri adım atarak turnikeleri kaldırdı.

GİRİŞ ÜCRETİ DEĞİŞİYOR

Tuvalet kullanımının ücretli olduğu akaryakıt istasyonlarının bazılarında girişler 1 lira olurken, bazılarında ise 2 lira olduğu görüldü.

Akaryakıt istasyonlarındaki tuvaletlerde paralı dönem: Giriş ücretli oldu

YAKIT ALANA TUVALET BEDAVA

Öte yandan tuvalet girişlerini ücretli yapan akaryakıt istasyonlarının bazılarının ise giriş turnikelerine 'yakıt alanlara tuvalet ücretsiz' yazılı kağıt asması dikkat çekti. Buna rağmen uygulama vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...