Tgrt Haber
Gündem - Gündem
2 saat 46 dakika önce

Son dakika | AFAD duyurdu: Çankırı'da deprem oldu!

Son dakika haberi: Çankırı Yapraklı'da 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem kısa süreli korku ve paniğe neden oldu.
Gündem - Gündem
3 saat 7 dakika önce

Ankara’da trafikte makas atan sürücünün pişkin tavırları 'pes' dedirtti

Ankara'da yaşanan makas atma olayı, bazı sürücülerin trafikte oluşturduğu tehlikenin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi. Lüks otomobiliyle dikkat çekmeye çalışan sürücünün pikin tavırları ise tepki topladı…
 - Narin Güran cinayetinde abiden dikkat çeken hamle
3 saat 36 dakika önce

Narin Güran cinayetinde ağabey Baran Güran'dan dikkat çeken hamle! Diyarbakır Barosu'na başvuru yaptı 

Diyarbakır'da 19 gün sonra bulunan Narin Güran’ın ölümüne ilişkin ağabey Baran Güran'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Diyarbakır Barosu, Narin’in abisi Baran Güran’ın davanın takibi için kendilerine başvuru yaptığını bildirdi.
Gündem - Gündem
4 saat 20 dakika önce

İstanbul-Edirne yolunda yangın: Ekipler seferber oldu!

Edirne'de otoyol kenarındaki ağaçlık alanda çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Sürücüler zor anlar yaşarken, ekiplerin çalışmasının ardından otoyol tüm şeritleriyle trafiğe açıldı.
 - Özel hastanede mide bulandıran olay!
5 saat 7 dakika önce

Özel hastanede mide bulandıran olay! Başhekim doktora tecavüz etti: 'Uyandığımda kıyafetlerim üzerimde değildi'

Kırklareli'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Özel bir hastanede çalışan ve erkek arkadaşından ayrılan 35 yaşındaki Doktor E. V, başhekim Abdullah Çiftçi'nin sinirlerinin rahatlaması için verdiği iki ilacı içti. Aynı gün yoğun ısrarı üzerine başhekimin odasına alkol almaya giden kadın dehşeti yaşadı. Kendinden geçip bayılan talihsiz kadın uyandığında hem kendisinin hem de iğrenç adamın kıyafetlerinin üstünde olmadığını gördü. İşte mide bulandıran olayın detayları...
Gündem - Gündem
5 saat 23 dakika önce

Son dakika | Tunceli'de deprem oldu! AFAD ilk verileri paylaştı

Son dakika haberi: Tunceli'nin Pülümür ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'ın açıkladığı verilere göre; deprem yerin 7 km altında gerçekleşti.
 - Almanya kapıları kapattı mı? Resmi açıklama geldi
5 saat 42 dakika önce

Schengen vizesi iddiası gündem oldu! Almanya kapıları kapattı mı? Resmi açıklama geldi

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, “Almanya, Schengen vizesi olsa bile Türk vatandaşlarına sınır kapılarını kapattı” iddialarına ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, iddiaların asılsız olduğunu vurguladı.
 - Annesinin görüntüleri ortaya çıktı!
5 saat 43 dakika önce

Narin Güran neyi biliyordu? Annesinin görüntüleri ortaya çıktı! "Dayanamıyor, bir köşeye atın"

Diyarbakır'da katledilen Narin Güran'ın cinayetine ilişkin başlatılan soruşturma tüm titizliğiyle devam ediyor. Cinayetteki sır perdesi yavaş yavaş aralanırken Narin'in annesi Yüksel Güran'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Narin kaybolduktan 3 gün sonra çekilen görüntülerde anne Güran'ın kullandığı ifadeler oldukça dikkat çekti. İşte detaylar...
Gündem - Gündem
6 saat 21 dakika önce

Düğün salonuna patlayıcı attı! Korku dolu anlar kamerada

İstanbul Eyüpsultan’da bir düğün salonuna patlayıcı madde atılmıştı. O anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntüde bazı insanlar kaçarken, bazılarının da halaya devam ettiği görüldü.
Gündem - Gündem
6 saat 45 dakika önce

Narin için adını değiştirdi! "O katille aynı ismi taşımak istemiyorum"

Türkiye'nin konuştuğu 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti Manisa'da yaşayan Nevzat Temel isimli vatandaşın ismini değiştirmesine neden oldu. 54 yaşındaki Nevzat Temel, Narin cinayetinin itirafçısı Nevzat Bahtiyar ile aynı ismi taşımak istemediğini belirtip mahkemeye başvurdu.
 - Mahkeme ara kararı açıkladı
7 saat 9 dakika önce

Son dakika | Ayhan Bora Kaplan davasında ara karar çıktı

Son dakika haberi: Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik davada mahkeme heyeti ara kararı açıkladı. Mahkeme, 18 tutuklu sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
Gündem - Gündem
7 saat 10 dakika önce

Narin Güran'ın mezarına gidenler farklı bir manzarayla karşılaştı!

Diyarbakır'da kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın mezarı ziyaretçi akınına uğruyor. Ziyarete gelenler Narin'in mezarına kitap, oyuncak ve okul forması ve çiçekler bırakıp dua ediyor. Vahşice katledilen Narin'in mezarına bugün ziyarete gelenler ise farklı bir manzarayla karşılaştı. Diyarbakır Valiliği tarafından Narin Güran'ın mezarlığı yaptırıldı.
Gündem - Gündem
7 saat 33 dakika önce

Ekipler gördü şoke oldu! Fırında bir anda fareyle karşılaştılar

Kırşehir'de fırında hijyen denetimi yapan ekipler fare ile karşılaştı. O anlar kameraya kaydedilirken işletmeye üst sınırdan 45 bin TL para cezası kesildi.
Gündem - Gündem
7 saat 38 dakika önce

Yolda yürürken kafasına tabela düştü! Dehşete düşüren an kamerada

Avcılar'da yürekler ağza geldi. Sevkiyat için markete yanaşan bir kamyon tabelaya çarpınca yoldan geçen bir vatandaş ölümden döndü. Onlarca kilo ağırlığındaki tabela çarpmanın etkisiyle marketten çıkan adamın kafasına düştü. Şoke eden anlar kameralara saniye saniye yansıdı.
Gündem - Gündem
8 saat 31 dakika önce

Sakarya'daki patlamada namaz kılarken dehşeti yaşadı! 'Her taraf uçuşuyordu, anlatılır gibi değil'

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki makarna fabrikasında büyük bir felaket yaşanmıştı. Korkunç bir patlama meydana gelmiş, 1 kişi hayatını kaybetmiş, 30 işçi ise yaralanmıştı. Faciadan şans eseri kurtulan yaralılar, dehşet anlarını anlattı. Patlama sırasında namaz kıldığını belirten Fatma Kanmaz, "Cam koptu ve üzerime düştü. O anda ben tektim, her taraf uçuşuyordu. Anlatılır gibi değildi" ifadelerini kullandı.
 - Yollar kapatıldı, çok sayıda polis sevk edildi
8 saat 44 dakika önce

İstanbul'da bomba alarmı! Yollar kapatıldı, çok sayıda polis sevk edildi

İstanbul'da Sultangazi meydanında bomba alarmı verildi. Şüpheli paketi görenler, hemen durumu ekiplere bildirdi. Yollar kapatılırken içinde el yapımı bomba olduğu tespit edilen paket etkisiz hale getirildi.
 - Babasıyla son konuşması yürekleri dağladı
9 saat 23 dakika önce

Ayşenur Ezgi Eygi ile babasının son konuşmaları yürekleri dağladı! 'Ölmem bir işe yarayacaksa razıyım'

İşgal altındaki Batı Şeria'da soykırımcı İsrail güçleri tarafından öldürülen 26 yaşındaki Türk-Amerikan vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi, dünyayı ayağa kaldırdı. Dünyanın pek çok yerinde haksızlıkları savunmak için mücadele veren aktivistin babası Mehmet Suat Eygi, kızıyla son konuşmalarını anlattı. Kızına bölgeye gitmeden önce "ölebileceği "uyarısında bulunduğunu belirten baba Eygi, onun ise "Ölmem bir işe yarayacaksa razıyım baba" diyerek gittiğini söyledi.
Gündem - Gündem
9 saat 38 dakika önce

Avcılar'da ortalık savaş alanına döndü! Polise taş ve sopalarla saldırdılar!

Avcılar’da iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. İhbar üzerine olay yerine giden polis kavgayı ayırmaya çalıştı. Bu sırada kavga eden grup bir anda kavgayı bırakıp polise taş ve sopalarla saldırdı.
 - Zammı beğenmedi, gönderdiği mail başını yaktı
9 saat 52 dakika önce

Maaş zam oranını beğenmedi, gönderdiği mail başını yaktı! AYM’den emsal tazminat kararı

Maaşına yapılan zammı beğenmeyen bir işçi yöneticilere ''Bana verilen zam oranını zarf içinde insan kaynaklarına iade ediyorum. Bu oranı kim ya da kimler belirlediyse aralarında paylaşsınlar, bilgilerinize." şekline e-posta mesajı attı. İşine son verilen işçi kıdem ve ihbar tazminatının ödenmesine karar verilmesi talebiyle dava açtı. Yüksek Mahkeme, kıdem ve ihbar tazminatı ödenmesi talebiyle açtığı dava mahkemece reddedilen iş için karar verdi.
Gündem - Gündem
10 saat önce

Terör kaynağında yok ediliyor! Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyon

Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyine yaptığı operasyonlarda 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
Sona Git