Tgrt Haber

Akıllara durgunluk veren hırsızlık

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Kasım 2023 09:45 - Güncelleme : 20 Kasım 2023 10:39

İstanbul Esenyurt’ta bulunan bir alışveriş merkezinde iki hırsız, sinyal kesici kullanıp araçlara girdi. Hırsızlar bir dakika içinde 80 bin liralık ziynet eşyası çaldı. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Esenyurt​'ta 8 Kasım'da meydana gelen olayda Akakı S. ve Gızo S. isimli yabancı uyruklu iki şahıs alışveriş merkezine gelen araçları gözüne kestirdi.

BİR DAKİKADA 80 BİN TL'LİK HIRSIZLIK

Sürücülerin otomobillerini kilitlediğini zannettiği anda sinyal kesici olarak bilinen 'Jammer' kullanarak kilit sistemini devre dışı bırakan şahıslar, bir otomobilden 80 bin TL değerindeki ziynet eşyasını alarak bir dakika içinde dışarı çıktı. 

İki şahıs otoparktan yürüyerek ayrılırken bir süre sonra olayı fark eden araç​ sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi.

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaları sonucu iki şahıs Mevlana Mahallesi’nde gözaltına alındı.

Akaki S.’ye yapılan üst aramasında, sinyal kesici olarak bilinen 'Jammer' ele geçirildi. 

Akakı S. ve Gızo S. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Yaşanan hırsızlık anları otoparkın güvenlik kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...