Tgrt Haber

Akıntıya kapıldı, bir anda gözden kayboldu! Kahreden haber saatler sonra geldi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Ağustos 2022 09:10 - Güncelleme : 31 Ağustos 2022 09:17
Akıntıya kapıldı, bir anda gözden kayboldu! Kahreden haber saatler sonra geldi

Adana'da sulama kanalına giren kişi akıntıya kapılınca bir anda gözden kayboldu. Ekiplerin saatler süren arama çalışmasının ardından 28 yaşındaki adamın cansız bedenine ulaşıldı.

Adana​'nın Yüreğir​ ilçesinde meydana gelen olayda, sulama kanalına giren bir kişi​ akıntıya kapıldı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar, akıntıya kapılan kişiyi kurtarmaya çalıştı. Suda sürüklenen kişinin bir süre sonra gözden kayboldu.

Adamın gözden kaybolduğunu gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.  İhbar üzerine bölgeye, İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği, Büyükşehir Belediyesi Can-Kur ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Akıntıya kapıldı, bir anda gözden kayboldu! Kahreden haber saatler sonra geldi

SAATLER SONRA CESEDİNE ULAŞILDI

Kıyıdan yapılan aramalarda kayıp kişiye ulaşılamadı. Bunun üzerine dalgıç polisler su altında arama çalışması başlattı. Bu arada kanalın suyu da kesildi. Kayıp şahsın sabah saatlerinde cesedine ulaşıldı. Şahsın 28 yaşındaki İlyas Bircan olduğu ve Niğde’den Adana’ya geldiği tespit edildi.

Öte yandan 15 gün içinde bu bölgede 7 kişi boğuldu. İlyas Bircan, Haziran ayından bu yana Adana’da boğulan 23. kişi oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...