Tgrt Haber

Akrabaların kavgasında ortalık savaş alanına döndü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Ekim 2022 09:46 - Güncelleme : 06 Ekim 2022 09:57
Akrabaların kavgasında ortalık savaş alanına döndü

İstanbul'da ailevi sebeplerden tartışmaya başlayan akrabaların kavgasında ortalık savaş alanına döndü. Silahların ateşlendiği sopaların havada uçtuğu olayda iki kişi yaralandı. Yaşanan dehşet dolu anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbulEsenyurt​'ta dün öğle saatlerinde akraba oldukları öğrenilen ve ailevi sebeplerden tartışmaya başlayan bir grup, sokak ortasında tekme ve yumruklarla birbirine girdi.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDILAR

Kavganını iyice alevlenmesiyle bazı kişiler yanlarında getirdiği silah​, bıçak ve sopalarla saldırmaya başladı. İnsanı dehşete düşüren olayda, Seyfettin Ç. göğsünden ve karnından bıçaklanırken, Ömer Ç. ise bacağından yaralandı.

Kavgayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından hepsini ambulansla hastaneye sevk etti.

Akrabaların kavgasında ortalık savaş alanına döndü

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olay ile ilgili şüpheli şahıslardan Mustafa Ç., Mehmet Ç. ve Mehmet Can Ç. ise Esenyurt Asayiş Büro Amirliği tarafından gözaltına alınırken bölgeye olay yeri inceleme ekipleri gelerek çalışmalarda bulundu.

KAVGA​ ANI KAMERADA

Yaşanan kavga anları çevredeki bir güvenlik kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde bir grup şahsın diğer taraftaki kişilere sopalarla ve bıçaklarla saldırdığı, şahıslardan birinin ise diğerini bacağından bıçaklayarak yere düşürdüğü görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...