Tgrt Haber

Aksaray’da aile dehşeti! Kadını kocası, kocayı da kayınpederi vurdu

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Eylül 2024 02:31 - Güncelleme : 19 Eylül 2024 08:54

Aksaray’da bir süre önce eşiyle kavga eden adam, babasının evine yerleşen eşine kurşun yağdırdı. Kadının babası ise damadına ateş açtı. Ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, koca ise yoğun bakıma alındı.

Aksaray​'ın Fatih Mahallesinde gece yarısı aile dehşeti yaşandı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, bir süre önce eşiyle kavga eden R.O. (30), babasının evine yerleşen karısı Fadimana Ok ile görüşmek istedi. Kadının görüşmeyi reddetmesi üzerine kayınbabasının evine giden R.O. burada araç içinde eşinin dışarıya çıkmasını bekledi. Babası M.A. ile apartmandan dışarı çıkan eşini gören R.O. araçtan inip eşine tabancayla kurşun yağdırdı.

KAYINPEDER DE DAMADINI VURDU

Kadın kanlar içinde yere yığılırken baba da belindeki tabancayı çıkartarak damadına ateş açtı. Kadın ve eşi yaralanırken silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Aksaray’da aile dehşeti! Kadını kocası, kocayı da kayınpederi vurdu - 1. Resim


TALİHSİZ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yerdeki yaralı karı kocaya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralılardan Fadimana Ok yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Aksaray’da aile dehşeti! Kadını kocası, kocayı da kayınpederi vurdu - 2. Resim

Ağır yaralanan kocası R.O. ise tedavi altına alınırken hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kayıplara karışan kayınbaba R.A.’nın peşine düşerken olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca tahkikat başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cem19 Eylül 2024 02:37

Bu nasıl bir kavga olmuş ki böyle bitmiş anlamsız şeyler yapmayın ya hepimiz insanız

Sonraki Haber Yükleniyor...