Tgrt Haber

Alkollü araç kullanırken kaza yaptı, alkolmetreye üflemeyerek polise ağladı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Ekim 2022 06:58 - Güncelleme : 21 Ekim 2022 07:02
Alkollü araç kullanırken kaza yaptı, alkolmetreye üflemeyerek polise ağladı

Aksaray’da ters şeritte alkollü bir şekilde araç kullanan sürücü bir süre araç koltuğuna yattıktan sonra alkol muayenesi yapmak isteyen polis memuruna ağladı.

Aksaray’da meydana gelen olayda aşırı  alkol​ aldıktan sonra otomobilin direksiyonuna geçen 26 yaşındaki sürücüönce ters yola girdi sonra da kaldırıma çarparak kaza​ yaptı. Kaza sonrası otomobilden dumanlar çıkarken kazayı gören vatandaşlar durumu ekibe bildirdi.

POLİSE AĞLADI

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler motor kısmından çıkan dumanları söndürdü. Daha sonra alkol muayenesi yapmak isteyen polise direnen sürücü ayakta durmakta ve konuşmakta zorluk çekti. Alkolmetreye üflemeyi reddeden sürücü daha sonra polis​ ekiplerine ağladı. Polis ekiplerince önce teselli edilen, sonra da alkolmetreye üflemesi için uzun süre dil dökülen sürücü alkolmetreye üflememesi üzerine ret çıktısı alınarak alkol muayenesi için hastaneye götürüldü.

Araç polis ekiplerince trafikten men edilerek çekici marifeti ile otoparka çektirildi. Alkollü araç kullanmaktan bin 823 TL para cezası kesilen sürücünün ehliyetine de 6 ay süreyle el konuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...