Tgrt Haber

Aksaray'da korku dolu anlar! Yangın büyük paniğe yol açtı

25 Temmuz 2023 21:08 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 22:44

Aksaray’da bir sanayi sitesindeki hurdacı deposunda çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangında alevler hızla yükselirken, bir süre sonra patlama yaşandı. Bomba etkisi oluşturan patlama sonrası vatandaşlar panikle alandan uzaklaştı. Yaşanan durum sonrası polis ekipleri, inceleme başlattı.

Aksaray’da hurdacı deposunda çıkan yangın​, büyük paniğe neden oldu. Çıkan yangında alevler hızla yükselirken, bir süre sonra yaşanan patlama​, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre Akşehir'de eski sanayi sitesi içerisinde bulunan M.D. isimli vatandaşa ait hurdacı deposunda bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. 

Yangın kısa sürede depoyu sararken alevler yüksek saç ile çevrili depodan yükseldi. Yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. 

Aksaray’da hurdacı deposunda çıkan yangın, büyük paniğe neden oldu

EKİPLER ZOR ANLAR YAŞADI

İhbar üzerine olay yerine itfaiye​, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aksaray​ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale etmek için içeri girmek isterken zor anlar yaşadı.

Büyük ve demir kapının kapalı olması üzerine itfaiye ekipleri kapı açma çalışması yaparken, alevleri yükseldiği depo aniden patlama yaşanması paniğe neden oldu.

VATANDAŞLAR PANİKLE UZAKLAŞTI

Patlama anı çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Bomba etkisi oluşturan patlamayla birlikte kapı açma çalışması yapan itfaiye ve çevredeki vatandaşlar panikle oradan uzaklaştı. Panik anlarının da kameraya yansıdığı yangında hurda deposunun kapısı vatandaşlarında yardımı ile açıldı.

Aksaray’da hurdacı deposunda çıkan yangın, büyük paniğe neden oldu

Güvenlik önlemleri altında içeriye giren itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı. Söndürme işleminin ardından inceleme yapan itfaiye ve polis ekipleri patlamanın yangında alevler içinde kalan araç LPG tankından kaynaklandığını tespit etti. 

Şans eseri yaralanan olmazken yangının çıkış sebebi ile ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...