Tgrt Haber

Alacak verecek kavgası kanlı bitti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Mart 2023 23:21 - Güncelleme : 19 Mart 2023 23:30
Alacak verecek kavgası kanlı bitti

Aydın'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada kan aktı. Silahları konuştuğu kavgada kurşunların isabet ettiği 2 kişi yaralandı.

Aydın'ın Kuşadası​ ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden Mustafa P., Fikret T. ve Taner E., Ömür P. arasında büyük bir tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Taner E. ve Ömür P. yanlarında getirdikleri silah ile Mustafa P., Fikret T.'ye kurşun yağdırdı.

Kurşunların hedefi olan Mustafa P. ve Fikret T. kanlar içinde kaldı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi. Kısa sürede bölgeye ulaşan polis ve sağlık ekipleri, yaralıları hastaneye sevk etti.

SALDIRGANLAR KISKIVRAK YAKALANDI

Polis olaydan sonra kaçan Taner E. ve Ömür P.'yi kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler işlemler için emniyetteki götürülürken, haklarında adli işlem başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...