Tgrt Haber

Alanya'da eğlence faciayla sonuçlandı! Denize düştü, üstünden parasailing teknesi geçti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Eylül 2024 17:20 - Güncelleme : 11 Eylül 2024 17:28

Alanya'da feci bir olay yaşandı. Cennet Aslan isimli kadın, 'Big Mable' aktivitesi sırasında denize düştü. Tam o sırada bir parasailing teknesi Aslan'ın üzerinden geçti. Genç kadın feci şekilde hayatını kaybetti.

Alanya​'da öğle saatlerinde Okurcallar Mahallesi açıklarında meydana gelen olayda; 36 yaşındaki Cennet Aslan, su sporları yapmak amacıyla bir sürat teknesine bağlı şişme botla gerçekleştirilen 'Big Mable' aktivitesine katıldı.

Sahilden uzaklaşırken, tekne manevra yaptığı sırada Aslan denize düştü. Bu esnada bir başka su sporu aracı olan parasailing teknesi Aslan'ı fark etmeyip üzerinden geçti.

Alanya'da eğlence faciayla sonuçlandı! Denize düştü, üstünden parasailing teknesi geçti - 1. Resim

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olayın ihbar edilmesi üzerine Alanya Sahil Güvenlik Komutanlığı, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ve sağlık ekipleri hemen bölgeye sevk edildi. Ekipler, denizden bot yardımıyla çıkarılan Aslan'ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Talihsiz kadının cenazesi savcının incelemesinin ardından Alanya Belediye Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe11 Eylül 2024 18:42

Vay be ne kadar üzücü böyle acilere dikkat edilmesi lazım can kaybı çok büyük bir trajedi

Sonraki Haber Yükleniyor...