Tgrt Haber

Alanya'da faciaya ramak kala! Tadilatta olan otel lojmanı çöktü

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Aralık 2023 00:36 - Güncelleme : 05 Aralık 2023 00:38
Alanya'da faciaya ramak kala! Tadilatta olan otel lojmanı çöktü

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otele ait olduğu öğrenilen lojman tadilat sırasında çöktü. Binada kimsenin bulunmadığı olayda can kaybı ve yaralanan olmadı.

Antalya'nın Alanya​ ilçesinde faciadan dönüldü. Olay bugün akşam saat 21.00 sıralarında Konaklı Mahallesi’ndeki Gökkuşağı Caddesi Gökkuşağı Sitesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre otel lojmanı olarak kullanılan yaklaşık bir hafta önce tadilata alınan 3 katlı bina çöktü.

BİNADA KİMSE YOKTU

İhbar üzerine olay yerine jandarma, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İtfaiye Birimi ve AFAD ekipleri yönlendirildi. Olay yerinde yapılan incelemede binada kimsenin bulunmadığı tespit edilirken binanın ön tarafında bulunan odalar ve balkonların tamamen çöktüğü gözlendi. 

AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından binanın içinde detaylı bir arama yapıldı ve ardından çöken binanın etrafına maksadıyla jandarma tarafından güvenlik şeridi çekildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...