Tgrt Haber

Alevler içinde dehşet: İtfaiye eri söndüremeyince kendini aşağı bıraktı!

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Nisan 2024 18:40 - Güncelleme : 01 Nisan 2024 18:56

Diyarbakır'da çıkan yangında dehşet görüntüler...Yangına müdahale eden itfaiye eri çıkış yolu bulamayınca kendini binadan aşağı bıraktı.

Diyarbakır​'ın merkez Kayapınar​ ilçesinde bir sitede yangın​ çıktı. Alevler içerisinde çatısında çıkan yangını söndürmeye çalışan itfaiye​ erleri kaçış yolu bulamadı. Erlerden biri kendini aşağı bıraktı.

Yangın, merkez Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi Baba Tahir Caddesi’ndeki bir sitede bulunan D Blok'un çatısında çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın bina sakinleri tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ekipler yangını güçlükle kontrol altına almaya çalışırken, itfaiye erlerinden Halil Eskimiş, Cengiz Oruç ve ismi öğrenilemeyen bir itfaiye eri çatıda alevler arasında mahsur kaldı. Alev topuna dönen çatıda itfaiye erlerinden Halil Eskimiş, yangın hortumuna tutunarak aşağı inmeye çalışırken dengesini kaybedip yere çakıldı. 

Alevler içinde dehşet: İtfaiye eri söndüremeyince kendini aşağı bıraktı! - 1. Resim

Olay yerindeki sağlık ekipleri, itfaiye erini ilk müdahalesinin ardından Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınırken, diğer 2 itfaiye eri ise ekiplerin yardımıyla çatıdan indirildi. Yangın ve itfaiye erinin düşme anı kameralara yansırken, Eskimiş’in hastanedeki tedavisi sürüyor.

TOMA'ların da desteğiyle ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

Alevler içinde dehşet: İtfaiye eri söndüremeyince kendini aşağı bıraktı! - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...