Tgrt Haber

Alevlerden kaçamadı, feci şekilde can verdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Aralık 2022 21:11 - Güncelleme : 10 Aralık 2022 21:16
Alevlerden kaçamadı, feci şekilde can verdi

Isparta'da bir evde çıkan yangında yatalak bir hasta yanarak feci şekilde hayatını kaybetti. Yangında, dumandan etkilenen eşi ve komşusu da hastaneye kaldırıldı.

Isparta'da dün gece saatlerinde beş katlı binanın birinci katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın​ çıktı. İhbarla birlikte bölgeye polis itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yangında yatalak hasta Süleyman Katırcı (50) olay yerince feci şekilde hayatını kaybetti.. Yangından dolayı dumandan etkilenen eşi ve komşusu sağlık ekipleri tarafından Isparta Şehir Hastanesine kaldırıldı.

"AYAKLARINDAN RAHATSIZLIĞI VARDI, KAÇAMAMIŞ"

Hayatını kaybeden Katırcı'nın yatalak olduğunu belirten komşu esnaf Sedat Gül, “İtfaiye ekipleri gelip yangını binalara sıçramadan söndürmüşler. Vefat eden kişi bizim müşterimizdi. Ayaklarından rahatsızlığı vardı ve yürüyemiyordu. Yürüyemediği için kaçamamış, eşi de onu kurtaramamış. Eşinin kolu falan yanmış. Daha sonra biz vefat ettiği haberini aldık” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...