Tgrt Haber

Alevlerin arasında kalan kadın, kendini boşluğa bıraktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Eylül 2022 18:38 - Güncelleme : 04 Eylül 2022 20:41
Alevlerin arasında kalan kadın, kendini boşluğa bıraktı

Bodrum'da 2 katlı müstakil bir evde çıkan yangın, korku dolu anlar yaşattı. Alevlerin arasında kalan 65 yaşındaki kadın, kendini ikinci kattan boşluğa bıraktı.

Muğla’nın Bodrum​ ilçesinde 2 katlı müstakil bir alevlere teslim oldı. Kısa sürede için büyüyen alevler evin son katını komple kaplarken, binadan yükselen dumanlar geniş bir alandan görüldü.

FEÇİ ŞEKİLDE ÖLMEKTEN ATLAYARAK KURTULDU

Alevlerin arasında kalan 65 yaşındak Muhterem Tokgöz isimli kadın, kendini ikinci kattan boşluğa bırakarak feci şekilde ölmekten kurtardı. Vücudunda yanıklar olduğu öğrenilen 65 yaşındaki kadın, 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken, durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Alevlerin arasında kalan kadın, kendini boşluğa bıraktı

EKİPLER YANGINI SÖNDÜRMEK İÇİN BÜYÜK ÇABA HARCADI

Yangında itfaiye​ ve Aya Arama Kurtarma ekipleri yangını söndürebilmek için büyük çaba harcadı. Uzun uğraşlar sonucu yangın​ söndürülerek soğutma çalışması yapıldı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...