Tgrt Haber

Alkollü halde polis aracına çarpacaktı! "Zaten ben meşhurum" diyerek tehdit etti

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Ağustos 2024 02:29 - Güncelleme : 10 Ağustos 2024 02:31

Aksaray'da düğünden çıkan müzisyenler alkollü halde yakalandı. Polis aracına çarpacakken son an anda duran araçtakilerden biri meşhur olduğunu söyleyerek tehditler yağdırdı.

Kurtuluş Mahallesi​'nin Kurtuluş Caddesi'nde yaşanan olayda bekçilerle asayiş ekipleri birlikte devriye halindeyken  68 ABA 892 plakalı minibüsün şüpheli hareketlerini takibe aldı. Araç polis​ aracına çarpmaya ramak kala durabildi.

Alkollü halde polis aracına çarpacaktı! "Zaten ben meşhurum" diyerek tehdit etti - 1. Resim

" ZATEN BEN MEŞHURUM OĞLUM ÇEK"

Ne olduğunu anlayamayan bekçi​ ve polis ekipleri minibüs​ sürücüsü R.Y.'yi (26) ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirdi. Sürücünün alkollü olabileceği ihtimali üzerine olay yerine trafik ekipleri çağırıldı. Kısa sürede olay yerine gelen trafik polisleri sürücü R.Y.'yi alkol kontrolünden geçirirken, sürücü 0.93 promil alkollü çıktı. Yasal işlemler için polis aracı başına gelen alkollü sürücü kendini görüntüleyen basın mensuplarına müzisyen olduğunu ve meşhur olduğunu belirterek, “Çek lan çek. Zaten ben meşhurum oğlum çek. Beni koca Aksaray biliyor” dedi. Yanında bulunan arkadaşı ise alkollü sürücünün sanatçı olduğunu belirterek, “Sanatçı adam, adamı çekme, arabasını çekme” diye basın mensuplarının üzerine yürüdü.

"ASLA UNUTMA BENİ" DİYEREK TEHDİT ETTİ

Müzisyen olduğunu iddia eden sürücü de arkadaşıyla birlikte aracının çekilmesine tepki gösterirken, polis ve bekçiler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Ehliyetine 6 ay süreyle el konularak alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL para cezası kesilen sürücü giderken basın mensubuna, “Asla unutma beni” diyerek tehdit etti.

Alkollü halde polis aracına çarpacaktı! "Zaten ben meşhurum" diyerek tehdit etti - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...