Tgrt Haber

Alkollü mekanda hesap kavgası! CHP'li meclis üyesi ve korumaları, müşterileri tekme tokat dövdü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Eylül 2024 11:16 - Güncelleme : 25 Eylül 2024 11:17

Tekirdağ'da CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Cengiz Gezer'e ait bir alkollü mekanda hesap kavgası çıktı. Hesaba itiraz eden müşteriler Gezer ve korumaları tarafından darp edildi. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Tekirdağ​'ın Kapaklı​ ilçesinde bulunan ve CHP​ Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Cengiz Gezer'e ait olduğu öğrenilen alkollü mekanda; müşterilerden U.A. ve S.P., gelen hesabı görünce şoke oldu. 2 bin 500 TL gelmesi gereken hesabın 12 bin 500 TL olarak kesildiğini gören müşteriler, duruma itiraz etti.  

Hesaba itiraz edilmesi üzerine çıkan tartışma kavgaya dönüşünce taraflar birbirine girdi. CHP'li meclis üyesi Gezer ve beraberinde 2 koruması, müşterilere tekme tokat darp etti.

Alkollü mekanda hesap kavgası! CHP'li meclis üyesi ve korumaları, müşterileri tekme tokat dövdü - 1. Resim


AYNI MEKANDA SÜREKLİ KAVGA ÇIKIYOR

Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga olay yerine gelen polis ekiplerinin gelmesiyle son buldu. Her iki tarafta birbirinden şikayetçi olurken, daha önce de aynı mekanda benzer olayların yaşandığı iddia edildi.

Alkollü mekanda hesap kavgası! CHP'li meclis üyesi ve korumaları, müşterileri tekme tokat dövdü - 2. Resim


KAVGA BİTTİ TEHDİTLER BİTMEDİ

Öte yandan işletme yakınında bulunan bir araç kiralama şirketinin araçları da zarar gördü. Araç kiralama şirketinin zararı karşılamadığı öğrenen İşletme sahibi Cengiz Gezer'in tehditte bulunduğu ileri sürüldü. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ali25 Eylül 2024 12:00

Bu nasıl bir hareket be, belediye meclisi üyesi olsan bile böyle davranılamaz

Sonraki Haber Yükleniyor...