Tgrt Haber

Alkollü şahıs polislere balkondan tencere, tava ve bıçak fırlattı

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Şubat 2024 08:51 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 08:52

Psikolojik sorunları olan alkollü genç sinir krizi geçirince komşuları polisleri çağırdı. Kendinin farkında olmayan genç polislere bıçak, tencere ve tava attı.

Isparta​'da 22 yaşındaki alkollü genç sinir krizi​ geçirip polislere saldırdı. Olay, Isparta merkeze bağlı Batıkent Mahallesi 5741 Sokak üzerinde bulunan bir binanın ikinci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ömer Faruk G. (22) isimli şahıs henüz bilinmeyen bir nedenle sinir krizi geçirdi. Evinin balkonuna çıkarak elinde bulunan kesici aletle intihara teşebbüs eden şahsı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbarla birlikte bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerini karşısında gören şahıs, ekiplere balkondan tencere, tava ve bıçak fırlattı. Psikiyatrik ilaçlar kullandığı ve alkollü olduğu öğrenilen şahıs polis ekipleri tarafından ikna edilerek balkondan indirildi ve Isparta Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Alkollü şahıs polislere balkondan tencere, tava ve bıçak fırlattı - 1. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...