Tgrt Haber

Alkollü sürücü dehşeti yaşattı: İki araç birden takla attı: 3 yaralı!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Ekim 2023 06:11 - Güncelleme : 30 Ekim 2023 06:32
Alkollü sürücü dehşeti yaşattı: İki araç birden takla attı: 3 yaralı!

Ümraniye'de alkol alıp direksiyon başına geçen sürücü, sağ şeritten gelen araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki araç da takla atarak dururken olayda 3 kişi ölümün eşiğinden döndü.

İstanbul​'un Ümraniye​ ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen ve araçların ikisinin de takla attığı kazada 4 kişi yaralandı.

İhlas Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre kaza, saat 02.00 sıralarında İstanbul Ümraniye Huzur Mahallesi, Erenler Çıkışı Caddesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre alkol aldıktan sonra direksiyon başına geçen Mert İ., aracıyla seyir halindeyken alkollün de etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek sağ şeritten ilerleyen Abdullah E.'nin kullandığı araca çarptı.

İKİ ARAÇ DA YAN YATTI

Çarpmanın etkisiyle önce refüje vuran araçlar ardından takla attı. Araçlardan ikisi de yan yatarken kazada 3 kişi yaralandı.

Kazanın ardından yolda seyreden diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri, sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaralıları Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...