Tgrt Haber

Alkollü sürücü 'pes' dedirten savunma: Yarın akşam umreye gideceğim

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Ocak 2023 23:41 - Güncelleme : 13 Ocak 2023 00:49

Bursa'nın İnegöl ilçesinde polis ekiplerinin durdurduğu sürücü, alkometreyi üflemeyi reddedip, polis ekiplerine 'pes' dedirten ifadeler kullandı. Yanındaki arkadaşının ısrarına rağmen testi reddeden sürücü, "Sen benden ehliyeti alacaksın, mutlu mu olacaksın? Ben yarın akşam umreye gideceğim" dedi.

Bursa'da İnegöl ilçesinde polis​ ekipleri, durdurduğu bir otomobilin sürücüsüne alkolmetre testini uygulamak istedi. Alkolmetre testini yapmak istemeyen sürücüye polisler, ağır cezai işlem uygulanacağını söyledi. Sürücü​ polisin bütün uyarılarına rağmen testi kabul etmedi.

"YARIN AKŞAM UMREYE GİDECEĞİM"

Yanındaki arkadaşının ısrarına rağmen testi reddeden sürücü Semih B., cezai işlemin uygulanacağını hatırlatan polislere, "Sen benden ehliyeti alacaksın, mutlu mu olacaksın? Ben yarın akşam umreye gideceğim. Bana bunu yapma. Komiserim sende görevini yapıyorsun. Benim işim bu olsaydı ben de bunu yapardım. Alkol çıkmama ihtimali yok. 2 ay önce babam öldü. Çok rahatsızım" dedi.

Alkollü sürücü 'pes' dedirten savunma: Yarın akşam umreye gideceğim

EHLİYETİNE 2 YIL EL KONULDU

Alkolmetreyi üflemeyi reddedip, alkollü olduğunu itiraf eden sürücüye alkolmetre testini reddetmekten 11 bin 645 TL ve ehliyetini ibraz etmemekten 951 TL olmak üzere toplam 12 bin 596 TL cezai işlem uygulanırken, ehliyetine 2 yıl süreyle el konuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...