Tgrt Haber

Alkollü sürücünün sorusu ekipleri bile güldürdü: " Allah Allah, nasıl alkollü çıkarım"

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Şubat 2024 12:33 - Güncelleme : 01 Şubat 2024 12:39

Bursa'da alkollü sürücü polis ekiplerini görünce kaçmaya çalıştı. Yakalanan sürücünün sözleri ise şaşkına çevirdi.

Bursa​'da Osmangazi​ ilçesi Gökdere Kavşağıpolis ekipleri uygulama yaptı. Uygulama noktasına takılan bir sürücü​, polis​ ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayıp gaza bastı. Kaçan sürücünün peşine takılan ekipler, aracı ara sokakta yakalamayı başardı. Polisten kaçamayacağını anlayan sürücü​ aşağı inip kimliğinin olmadığını bahane ederek cezadan kurtulmaya çalıştı.

"ALLAH ALLAH NASIL ALKOLLÜ ÇIKARIM"

Bu kez de kimlik tespiti için karakola gideceğini öğrenen sürücü​, ehliyetini verip polis​ ekiplerine dakikalarca ısrarda bulundu. Alkolmetreye üfleyen sürücü​ 112 promil alkollü çıkınca kendisinin alkollü olduğuna şaşırıp, “Ben mi uygulamadan kaçtım? Allah Allah, nasıl alkollü çıkarım” diyerek kendini savunmaya çalıştı.
Sürücünün ehliyetine 6 ay el konulurken, aracı da trafikten men edildi. Sürücüye kırmızı ışık ihlali, alkollü araç sürmek ve ‘dur’ ihtarına uymamaktan yaklaşık 10 bin lira idari para cezası uygulandı. Polis​ ile sürücü​ arasındaki ilginç diyalog kameralara saniye saniye yansıdı.Alkollü sürücünün sorusu ekipleri bile güldürdü: " Allah Allah, nasıl alkollü çıkarım" - 1. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...