Tgrt Haber

Alkolün dozunu kaçırdı, bariyere ok gibi saplandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Nisan 2023 15:32 - Güncelleme : 24 Nisan 2023 15:41

Antalya'da alkollü sürücünün kullandığı otomobil bariyerlere ok gibi saplandı. Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan sürücü hastaneye kaldırılırken bariyerlere saplanan otomobil güçlükle çıkartılabildi.

Antalya​'nın Manavgat​ ilçesinde Şükrü Ü. kontrolündeki otomobil, köprülü kavşak ile yan yol arasındaki çelik bariyerlere ok gibi saplandı. Çelik bariyerlerin otomobilin bagaj kısmına kadar girdiği otomobilden sürücü, şans eseri hafif yaralı kurtuldu.

ALKOLLÜ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sürücünün yapılan kontrolde 1,30 promil alkollü olduğu belirlendi.

Şükrü Ü.'ye alkollü araç kullanmaktan 4 bin 064 TL para cezası uygulanırken, sürücü belgesine 6 ay süreyle el konularak araç trafikten men edildi. Diğer taraftan çelik bariyerlerin otomobilin içerisine girmesi nedeniyle araç uzun çabalar sonucunda saplandığı yerden çıkarılabildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...