Tgrt Haber

Almanya'dan Türkiye'ye tatile geldi, hayatını şokunu yaşadı: Ben ölmedim, yaşıyorum

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Show TV
27 Nisan 2023 07:00 - Güncelleme : 27 Nisan 2023 08:46
Almanya'dan Türkiye'ye tatile geldi, hayatını şokunu yaşadı: Ben ölmedim, yaşıyorum

Almanya'dan Türkiye'ye tatil için gelen Halil İbrahim Gönenç isimli adam, hayatının şokunu yaşadı. Kahramanmaraş depremlerinde 'ölü' olarak kayda geçirildiğini öğrenen adam şimdi kara kara düşünüyor...

Kahramanmaraş​'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük bir yıkıma neden olan depremler Türkiye​'yi derinden sarstı. 50 binden fazla insanımızın hayatını kaybettiği 'asrın felaketi'nde birçok kişi de farklı şekillerde etkilenmekte.

ÜLKEYE ADIM ATTI, NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Onlardan biri de Almanya​'dan Türkiye'ye tatil için gelen Halil İbrahim Gönenç isimli adam. Show TV'nin özel haberine göre; Gönenç, Türkiye'ye adım atar atmaz aldığı haberle hayatının şokunu yaşadı.

ÖLMEDİĞİNİ İSPATLAMAYA ÇALIŞIYOR

Deprem​ felaketinin ardınan sisteme kazara isminin “öldü” olarak geçirildiğini gören Gönenç, şimdi ise karar kara düşünüp resmi makamlara ölmediğini ispatlamaya çalışıyor.

Kaynak: Show TV

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...