Tgrt Haber

Almanya’ya uçacaklara kötü haber: THY duyurdu

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Ocak 2024 00:20 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 07:12
Almanya’ya uçacaklara kötü haber: THY duyurdu

Güvenlik ve yer hizmetleri grevi, THY'nin Almanya seferlerine aksaklık getirdi. İptal edilen seferler arasında Hamburg, Berlin ve Leipzig'e olan uçuşlar bulunuyor.

Türk Hava Yolları (THY), Almanya​'daki havalimanlarında görevli güvenlik ve yer hizmetleri personellerinin yapacağı grev​ nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Grev, 1 Şubat Perşembe günü saat 06.00'da başlayacak ve 2 Şubat Cuma günü saat 22.00'de sona erecek.

İptal edilen seferler arasında Hamburg​, Berlin ve Leipzig'e olan uçuşlar bulunuyor. THY​, yolcuların mağdur olmaması için alternatif seferler düzenleyecek. Grev, Avrupa'daki havacılık sektörünü de etkiledi.

GREV SEFER İPTALİNE NEDEN OLDU

Almanya'daki havalimanlarında görevli güvenlik ve yer hizmetleri personellerinin grevi, Avrupa'daki havacılık sektörünü de etkiledi. Birçok havayolu şirketi, grev nedeniyle seferlerini iptal etmek veya ertelemek zorunda kaldı.

THY’DEN AÇIKLAMA GELDİ

THY'den yapılan açıklamada, 1 Şubat Perşembe günü Almanya'da havalimanlarında görevli güvenlik ve yer hizmetleri personellerinin gerçekleştireceği grev nedeniyle aşağıdaki seferler iptal edilmiştir" denildi. İşte iptal edilen o seferler...

thy sefer iptali

Güvenlik personeli grevi nedeniyle iptal edilen seferler:

TK 1668 Hamburg-İstanbul

TK 1664 Hamburg-İstanbul

TK 1662 Hamburg-İstanbul

TK 7882 Sabiha Gökçen-Hamburg

TK 7883 Hamburg-Sabiha Gökçen

TK 1726 Berlin-İstanbul

TK 1724 Berlin-İstanbul

TK 1722 Berlin-İstanbul

TK 1728 Berlin-İstanbul

TK 7729 Berlin-Sabiha Gökçen

Yer hizmetleri personeli grevi nedeniyle iptal edilen seferler:

TK 1337 İstanbul-Leipzig

TK 1338 Leipzig-İstanbul

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...