Tgrt Haber

6 çocuk annesi yaşlı kadından haber alınamıyordu! 16 gün sonra derede ölü bulundu

05 Ekim 2022 23:58 - Güncelleme : 06 Ekim 2022 00:29
6 çocuk annesi yaşlı kadından haber alınamıyordu! 16 gün sonra derede ölü bulundu

Hakkari'de evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Alzheimer hastası Neciba Yücedağ (67), 16 gün sonra derede ölü bulundu.

Hakkari​'nin Yüksekova​ ilçesinde evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan 6 çocuk annesi 67 yaşındaki alzheimer hastası Neciba Yücedağ'ın cansız bedeni sulama kanalında bulundu. İlçeye bağlı Aksu köyü yakınındaki sulama kanalında bir ceset gören köy sakinleri, durumu jandarmaya bildirdi.

21 EYLÜL'DE KAYBOLDU

İhbar üzerine bölgeye polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemede, cesedin 21 Eylül'e kaybolan Yücedağ'a ait olduğu belirlendi.

Kadının cenazesi, ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Dize Mahallesi'nde yaşayan Yücedağ, 21 Eylül'de evden ayrıldıktan sonra kaybolmuş, ailenin başvurusu üzerine AFAD İl Müdürlüğü öncülüğünde, polis, jandarma, sivil toplum kuruluşları, AFAD gönüllüleri ve çok sayıda vatandaşın desteğiyle arama çalışmaları başlatılmıştı.

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Guner sufurler 6 Ekim 2022 01:46

Bir anne 6 çocuk büyütüyor amma 6 çocuk bir bakıma muhtaç anneye sahip çıkmıyor ALLAHÜ teala herşeyin hayırlısını nasip etsin amin

Sonraki Haber Yükleniyor...