Tgrt Haber

Amasya’da pikniğe giden 3 kişiden 2’si sel sularına kapıldı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
05 Haziran 2023 11:20 - Güncelleme : 05 Haziran 2023 11:47
Amasya’da pikniğe giden 3 kişiden 2’si sel sularına kapıldı!

Son dakika haberi: Amasya’da pikniğe giden 3 kişiden 2’si sel sularına kapılarak kayboldu. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edilirken 2 kişiden birinin cansız bedenine saatler sonra ulaşıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarda bulunduğu 15 ilde sarı ve turuncu alarm verildi. Sağanak ve fırtınanın etkisini arttırdığı bölgede su baskınları yaşanırken Samsun’da bir vatandaş hayata gözlerini yumdu. Kastamonu’da dere yatağının taşması ile birlikte vatandaşların tahliyesine başlanılırken ekipler kriz masasını kurdu.

PİKNİĞE GİTTİLER, SEL​ SULARINDA KAYBOLDULAR

Anadolu Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Amasya’da merkeze bağlı Kızılkışlacık köyüne pikniğe giden 3 kişi sel sularına kapılarak kayboldu. Murat E., Zilal Ş. Ve eşi Serkan Ş.’nin otomobilleri sel sularına kapıldı. Serkan Ş, kendi imkanlarıyla araçtan kurtuldu, Murat E. ve Zilal Ş. araçla birlikte kayboldu.

1 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Amasya​'da, Samsun​ Jandarma Komutanlığı su altı arama ekiplerince yapılan arama çalışmalarında sel sularına kapılan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı.

Amasya’da pikniğe giden 3 kişiden 2’si sel sularına kapıldı!

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...