Tgrt Haber

Ambalaj fabrikasında korkunç kaza: Baskı makinesine sıkışan işçi feci şekilde öldü

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Ağustos 2024 12:18 - Güncelleme : 20 Ağustos 2024 12:31
Ambalaj fabrikasında korkunç kaza: Baskı makinesine sıkışan işçi feci şekilde öldü

Esenyurt'ta bir ambalaj fabrikasında korkunç bir olay meydana geldi. Sammy Wameli ve Serdar Yüksel'in çığlıklarına koşan diğer işçiler gördükleri karşısında şoke oldu. 2 işçi fabrikadaki baskı makinesine sıkıştı. Serdar Yüksel feci şekilde can verirken, Sammy Wameli'nin ise tedavisi sürüyor.

İstanbul Esenyurt'ta meydana gelen feci kazada baskı makinesine sıkışan Serdar Yüksel feci şekilde hayatını kaybetti. Sammy Wameli isimli işçi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

BASKI MAKİNESİNE SIKIŞTILAR

Öğlen saatlerinde meydana gelen olay bir ambalaj fabrikasında yaşandı. Çığlıkların yükselmesiyle olay yerine koşan diğer çalışanlar Serdar Yüksel ve Sammy Wameli'nin baskı makinesine sıkıştığını gördü. İşçiler hemen durumu 112'ye bildirdi.

1 İŞÇİDEN ACI HABER

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri baskı makinesinde sıkışan iki işçiyi kurtarırken, sağlık ekipleri Serdar Yüksel ve Sammy Wameli ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan Serdar Yüksel'in tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Sammy Wameli'nin ise tedavisi devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...