Tgrt Haber

Diyarbakır'da korkunç kaza! Ambulans ile tır birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Aralık 2022 17:04 - Güncelleme : 14 Aralık 2022 17:37
Diyarbakır'da korkunç kaza! Ambulans ile tır birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var

Diyarbakır'da hasta bir çocuğu hastaneye taşıyan ambulans, seyir halindeyken tır ile çarpıştı. Feci kazada bir kişi hayatını kaybederken, biri ağır 5 kişi de yaralandı.

Diyarbakır​'da hasta taşıyan ambulans​ ile bir tırın çarpışması sonucu adeta can pazarı yaşandı. Kazada ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi.

Saat 13.40 sıralarında Diyarbakır-Lice karayolunda meydana gelen kazaya​ göre, Silvan istikametinden Diyarbakır’a gelen 112 Acil Servis Merkezi'ne bağlı hasta ve yakınını taşıyan ambulans, Lice Üçyol’da tır​ ile çarpıştı. Çarpışma sonucu devrilen ambulansta bulunan 2’si ağır 6 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Diyarbakır'da korkunç kaza! Ambulans ile tır birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var

KÜÇÜK ÇOCUK KURTARILAMADI

Kazada yaralanan sağlık çalışanları M.A., Y.A., M.B., M.M.K., hasta yakını B.Ç. ve hasta C.Ç., ilk müdahaleleri yapılarak Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan çocuk hasta C.Ç. ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Öte yandan, olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatılırken, tır sürücüsü gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kimse 15 Aralık 2022 10:51

Bir Paramedik olarak diyorum kaza videosunu izledim Ambulans Şoförü hatalı gibi ne kadar senin geçme üstünlüğün de olsa kavşağa geliyorsun yavaşla sirenlerini - lambaların yakılı olmalı ve dikkatli geçmelisin...

Sonraki Haber Yükleniyor...