Tgrt Haber

Ankara-Hatay uçağında türbülans paniği!

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Haziran 2024 09:07 - Güncelleme : 23 Haziran 2024 09:38

Ankara'dan kalkarak Hatay'a iniş yapan yolcu uçağında yaşanan türbülans sonucu yolcular büyük panik yaşadı.

Ankara-Hatay arası uçuşta havada büyük bir panik​ yaşandı.

Türk Hava Yolları'nın alt şirketi Anadolu Jet firması tarafından gerçekleştirilen 22 Haziran 2024 tarihli VF4204 numaralı Ankara-Hatay uçuşu 3 saat gecikmeli gerçekleştirildi.

Ankara-Hatay uçağında panik anları! - 1. Resim

Gecikmeli gerçekleştirilen uçuş yolcularda tepkilere neden oldu. Uçağın Hatay​ Havalimanı'na inişi esnasında yaşanan türbülans​ yolcular tarafından yoğun olarak hissedildi.

Sallantıyla birlikte panik yaşayan vatandaşlar, "Yavaş yavaş in, düşmez inşallah" diyerek ve dua ederek korku dolu anları atlatmaya çalıştı.

"3-3 BUÇUK SAAT EKSTRADAN BEKLEDİK"

Uçuşun rötarlı gerçekleştiğini ve iniş esnasında yaşanan türbülans ile vatandaşların korktuğunu dile getiren Anıl Yılmaz, "3-3 buçuk saat ekstradan bekledik. Bütün planlarımız alt üst oldu ve gecenin bir yarısı geldik. Bakalım şimdi nasıl gideceğiz.

Ankara-Hatay uçağında panik anları! - 1. Resim

Anadolu Jet isimli yeni firmayla geldik ama değişen hiçbir şey yok. Hatay Havalimanı devamlı bu kaderi yaşıyor. Uçak içerisinde korkanların seslerini duydum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...