Tgrt Haber

Ankara Valiliği o iddiaları yalanladı

28 Ocak 2016 20:48
Ankara Valiliği o iddiaları yalanladı

Ankara Valiliği Suriyeli bir bebeğin donarak öldüğü iddiasıyla ilgili, "Bebeğe yapılan otopsi sonucunda, besinlerin soluk borusuna kaçması sonucu hayatını yitirdiği anlaşılmıştır" açıklaması yaptı.

Ankara Valiliği, "donarak öldüğü" iddia edilen Suriyeli bebeğin, soluk borusuna kaçan besin nedeniyle hayatını kaybettiğinin belirlendiğini bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, çeşitli ajans ve internet sitelerinde, "36 günlük Suriyeli bebek donarak öldü" başlığıyla haberlerin yer aldığı hatırlatıldı.

Açıklamada, "Said ailesinin bebekleri Ebru Said ile ilgili 28 Ocak'ta saat 09.08'de ihbarda bulunulmuş, 112 Acil Servis görevlileri 09.18'de olay yerine intikal etmiş ve ilk müdahale yapılarak Ebru bebek hastaneye kaldırılmış, ancak buradaki çabalar da yeterli olmamış ve bebek vefat etmiştir. Daha sonra yapılan otopsi sonucunda, Ebru bebeğin soluk borusuna besin kaçması sonucu  hayatını yitirdiği anlaşılmıştır" denildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...