Tgrt Haber

Son dakika! Ankara'da katliam: Afgan uyruklu 5 kişi bıçaklanarak öldürüldü

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / İHA / AA
10 Kasım 2022 19:51 - Güncelleme : 10 Kasım 2022 22:02
Son dakika! Ankara'da katliam: Afgan uyruklu 5 kişi bıçaklanarak öldürüldü

Son dakika haberi: Ankara’nın Altındağ ilçesinde bir evde Afgan uyruklu 5 kişinin cansız bedeni bulundu. Bıçaklanarak öldürülen 5 kişinin de erkek olduğu ortaya çıktı.

Ankara​'da sığınmacı​ nüfusunun yoğun olduğu ilçelerden Altındağ'da korkunç bir olay meydana geldi.

Örnek Mahallesi'nde arkadaşlarıyla kalan Afganistan​ uyruklu 5 kişiden haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine belirtilen adrese giden polis ekipleri, evde kalan 5 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

ELLERİ AYAKLARI BAĞLANMIŞ HALDE CESEDİ DOLAPTAN ÇIKTI

İhbar üzerine olay yerine gelen poilis ve sağlık ekipleri, 5 kişinin bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti. Öldürülen Afgan uyruklu 5 kişinin cinsiyetinin erkek olduğu öğrenildi.

Öldürülen 5 kişiden birinin elleri ve ayaklarının bağlandığı, cesedinin ise dolaba koyulduğu bildirildi.

https://twitter.com/tgrthabertv/status/1590767102579085312

KATLİAM 1 HAFTA ÖNCE YAŞANMIŞ

Bıçaklanarak öldürüldükleri belirlenen şahısların yaklaşık 1 hafta önce öldükleri tahmin edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 5 Afgan uyruklu vatandaşın öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlattı.

Son dakika! Ankara'da katliam: Afgan uyruklu 5 kişi bıçaklanarak öldürüldü

ANKARA VALİLİĞİ: BÜTÜN BOYUTLARIYLA SORUŞTURULUYOR

Ankara Valiliğinin katliama ilişkin açıklamasında "Altındağ ilçemizde bir konutta meydana gelen ve yabancı uyruklu olduğu değerlendirilen 5 şahsın ölümüyle sonuçlanan müessif olay, Cumhuriyet Savcılarımızın nezaretinde bütün boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Olayın sebebi ve failleri belirlendikçe kamuoyuyla paylaşılacaktır" denildi.

https://twitter.com/AnkaraValiligi/status/1590769968999993345

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA: KESİCİ ALET YARASIYLA...

Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da olaya ilişkin açıklama yaptı. Savcılığın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"10 Kasım 2022 tarihinde saat 19.30 sıralarında Altındağ İlçesi Örnek Mahallesinde bulunan bir adrese kendisinden haber alınamayan şahıs ihbarı üzerine gelinmiş, çilingir marifeti ile ikamete girildiğinde yabancı uyruklu olduğu değerlendirilen 5 erkek şahsın kesici alet yarasıyla öldüğü görülmüştür.

Maktullerin açık kimlik bilgilerinin ve bulguların tespitine yönelik çalışmalara Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Nöbetçi Savcısı nezaretinde Adli Tıp Başkanlığı ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünce devam edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak: TGRT Haber / İHA / AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...