Tgrt Haber

Son dakika! Ankara'da DEAŞ operasyonu: 10 gözaltı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Kasım 2022 09:30 - Güncelleme : 22 Kasım 2022 10:06
Son dakika! Ankara'da DEAŞ operasyonu: 10 gözaltı

Son dakika haberi: Terör örgütü DEAŞ'a yönelik Ankara merkezli 2 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve İçişleri Bakanlığına bağlı ekiplerin, yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği mücadele hız kesmeden devam ediyor. Sınır ötesinde düzenlenen operasyonlarla teröristler saklandıkları inlerde tek tek etkisiz hale getirilirken, yurt içinde de terör örgütlerinin şehir yapılanmalarında yer alan kişiler kıskıvrak yakalanıyor.

Ankaraİstihbarat​ ve Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlükleri ekipleri tarafından DEAŞsilahlı terör örgütüne yönelik Ankara merkezli 2 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

ÖRGÜTSEL TOPLANTI ORGANİZE ETTİKLERİ TESPİT EDİLDİ

DEAŞ terör örgütüne eleman kazandırmak ve çatışma bölgelerine gitmelerini sağlamak amacıyla radikal selefi ve tekfirci görüşlere müzahir şahısların ikamet adreslerinde örgütsel toplantıları organize ettikleri 1’i yabancı uyruklu 10 şüpheliyi tespit etti.

10 KİŞİ GÖZALTINDA

Ankara merkezli 2 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. Öte yandan yapılan aramalarda sözde örgütsel yargılamalara ait dokümanlara, örgütsel faaliyetleri finanse etmekte kullandıkları değerlendirilen 40 bin lira ve kaçak cep telefonu parçalarına, çok sayıda dijital materyal ve dokümana el konulduğu belirtildi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...