Tgrt Haber

Ankara'da eli sopalı çıplak Afrikalı paniği: Sağa sola saldırdı...

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
28 Aralık 2022 15:26 - Güncelleme : 28 Aralık 2022 15:31

Ankara’da soğuk havaya aldırış etmeyen Afrika’nın yerel kıyafetini giyen bir kişi elindeki sopa ve bıçakla etrafa saldırdı. Mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşatan kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Fotoğraf (İHA)

Ankara’da Keçiören ilçesi Yayla Mahallesi Porsuk Caddesi'nde çevredeki vatandaşları şaşırtan bir olay meydana geldi. Bir elinde bıçak, diğer elinde demir sopayla Afrika’nın yerel kıyafetiyle sokağa çıkan bir kişi hareketleri ile mahalle sakinlerini ürküttü. İddialara göre bir anda sinirlenip evdeki kardeşini yaralayan şahıs, daha sonra yerel kıyafetli bir şekilde elindeki bıçakla sokaktaki vatandaşlara saldırdı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Şahıs, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

''SOKAKTAKİ İNSANLARA VE ARABALARA SALDIRIYORDU''

Mahalle sakinlerinden Necati Taşkıran, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine sokaktaki gürültüden dolayı balkona çıktığını belirterek, “Balkonda Somalili komşuyu gördüm. Rahatsızmış galiba. Bir elinde bıçak, bir elinde de demir vardı. Adam sokaktaki insanlara ve arabalara saldırıyordu. Biz de polisi aradık. Aynı şekilde polislerin de üzerine yürüdü. O ara polislerden biri silahını çekti. O da elindekileri bırakarak polis ekiplerine teslim oldu. Kardeşine de makas vurmuş sanırım. Birkaç yerinde kanaması vardı kardeşinin. Çağırdığımız ambulans ekipleri kardeşine müdahalede bulundu" dedi.

Şahsın Somalili olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...